miercuri, 29 septembrie 2010

Tarziu spre 6 octombrie

Sambata, 25 septembrie, la restaurantul din cadrul Complexului Vila Bran, din localitatea cu acelasi nume, intr-un cadru rustic, a avut loc un concert Emeric Imre. Imi, insotit de jumatate din Set-ul sau, adica de Razvan Krivach si Gabriel Ghita, a urcat pe scena dupa o parada a mascotelor complexului si un foc de tabara.
La inceput lumea era foarte agitata, fara a fii atenta la ceea ce se intampla pe scena; binenteles, majoritatea dintre acestia fiind fanii lui Imi veniti din diferite colturi ale tarii.
Dupa 2-3 piese a urmat "Condamnarea la toamna" iar ringul de dans umplut de perechi, nu putea decat sa aduca o imagine placuta acestei seri. Apoi, cuceriti de vocea calda a lui Emeric, de vocalizele lui Razvan si de acompaniamentul, de exceptie, la orga, al lui Gabi publicul asculta inmarmurit. Multi dintre ei abia ii descopereau pe Emeric Imre si trupa sa si cu toate acestea, cantau la refren impreuna cu acestia. 
  La "Scrisoare suparata", ringul era plin, lasand imaginea fericirii sa troneze asupra noptii, iar la "Noaptea de unul singur", nimeni nu mai vorbea' toti fiind atenti doar la ce se petrecea pe scena.
Bineinteles ca s-a bissat.
A fost o seara de neuitat asa cum ne ofera de fiecare data Emeric Imre. 
Acum ne vom intalnii cu Imi pe 6 octombrie, pentru a reinsufletii melodiile sale si a le reintroduce in inimile noastre cu si mai mare ardoare.
Cristina

Niciun comentariu: