joi, 7 octombrie 2010

Ne bucuram sa va inchidem lumina

Seara de 6 octombrie in Cafe-PUB Murano a fost una frumoasa, dar nu incep prezentarea acesteia pana nu adresez multumirile noastre, unei institutii dragi unora si mai ales noua in seara asta, o institutie pe care o platim, acesteia-i multumim, Enelului pentru promtitudinea cu care a oprit curentul si pentru repeziciunea cu care, in 2 ore au reusit sa ni-l aduca, ca erou prinipal in aceasta noapte.
A fost frumoasa in schimb noaptea, cu lumanari aprinse, cu discutii pe-ntuneric, dar mai ales cu prima parte a spectacolului live, care s-a tinut exact ca la munte, adica o chitara si o voce, fara improvizatii tehnice, fara microfon etc.
Tehnica sustituirii etapelor aici a fost urmatoarea, cantam luam o pauza si ... surpriza, s-a pornit curentul si "ropote de aplauze", asa cum i-a placut unui coleg de concert sa strige si bine facea.
Si incepe iar sa cante Imi, facand in ciuda parca celor de la Enel, care poate daca nu ar fii avut atatia abonati ne-ar fii lasat in bezna ca ei sa isi citeasca linistiti contoarele.
Noaptea s-a incheiat, pe lumina, cu "Condamnare" si ropote de aplauze.


Niciun comentariu: